Order processing automatisering

Vaarwel data entry, welkom efficiëntie.

Zo werkt het

WAAROM ZOU U DE VERKOOPORDERVERWERKING AUTOMATISEREN MET ESKER?

Verkooporderverwerking is ook verbonden met de klantervaring, net zo goed als het O2C-succes van uw bedrijf. Als er losse eindjes zijn, kan de hele zaak mislukken. En daar biedt Esker de helpende hand. Ons geautomatiseerde orderverwerkingssysteem maakt gebruik van AI- en RPA-technologie om de meeste handmatige taken voor orderregistratie aan te pakken met behulp van een gecentraliseerd, cloud-gebaseerd platform.

 • Sneller orders verwerkenAutomatiseringstechnologie biedt CSR-teams meer ruimte voor productiviteitsvergroting, terwijl kostbare knelpunten in het orderverwerkingsproces worden uitgebannen.
 • Neem beslissingen met gebruik van analysesOnmiddellijke toegang tot KPI's, prestatietrends en optieanalyse biedt gebruikers slagkracht om sneller, duidelijker en strategischer beslissingen te nemen.
 • Verbeter belangrijke relatiesOf het nu gaat om het consequent voldoen aan SLA's of het aanbieden van zelfservice tools; Esker helpt bedrijven om het vertrouwen van hun klanten te versterken.
Case study
5X SNELLER
HEINEKEN Spanje verwerkt orders 5 keer sneller met Eskers order management oplossing.
 
"We hebben het aantal fouten bij het handmatig invullen van orders verminderd en de proces tijd versneld. Door deze verbeteringen hebben we meer kunnen investeren in belangrijke taken waardoor onze klant tevredenheid is verbeterd."
Order Management Manager | HEINEKEN Spanje
 • Block url new window: 
  off

 

Trending content

TOOLS VOOR HET VOEDEN VAN UW DIGITALE TRANSFORMATIE

Esker is niet onbekend met het automatiseren van order processen. We zijn zelfs al tientalle jaren toonaangevend waarbij we onze klanten met de meest innovatieve en intuïtieve tools voorzien.

 • Persona Block Icon: 
  Persona Block Title: 

  AI- en RPA-TECHNOLOGIE

  Persona Block Text: 

  De oplossing van Esker wordt aangedreven door AI- en RPA-technologie die de gegevensherkenning optimaliseren en knelpunten in de orderverwerking uitbannen, zoals verkeerde zendingen, orders halen uit klantenportalen en meer.

 • Persona Block Icon: 
  Persona Block Title: 

  EDI-ORDERVERWERKING

  Persona Block Text: 

  Door dezelfde businessregels op alle orders toe te passen, pakt Esker algemene EDI-kwesties aan, zoals een beroep doen op IT voor het oplossen van uitzonderingen. Daarnaast vereenvoudigen Esker EDI Services de set-up van EDI-verbindingen met partners of netwerken.

 • Persona Block Icon: 
  Persona Block Title: 

  ERP-INTEGRATIE

  Persona Block Text: 

  De oplossing voor orderverwerking van Esker werkt niet alleen naast elk ERP-systeem, maar beschikt ook over standaardverbindingen voor SAP® en Oracle® EBS. Bovendien kunnen gebruikers met een live webserviceverbinding de beschikbaarheid en prijzen bekijken.

 • Persona Block Icon: 
  Persona Block Title: 

  INTERNET- EN MOBIELE BESTELLINGEN

  Persona Block Text: 

  Met gebruik van het Esker-klantenportaal en/of de Esker Anywhere™-mobiele app kunnen uw klanten en buitendienstmedewerkers te allen tijde, overal orders plaatsen en traceren. Dankzij handige chat tools is het ook eenvoudig om samen te werken.

Kritieke metrieken kunnen zich nergens verschuilen.

Urgente orders. aantal orders nodig om te versturen. meest verkochte producten. Vraag je je ooit af welke metrieken je mist? met esker zijn intilligente dashboard kan elke gebruiker - zelfs wanneer ze onderweg zijn - alle informatie inzien met een klik. 

Voor compliance redenen houdt esker ook een compleet audit spoor bij van elke aanpassing/inzage in een sales order proces. Hierbij laat het zien wie wat heeft gedaan, wanneer en waar zodat elke gebruiker constant weet dat de juiste check en validatie is gedaan. 

 • Block url new window: 
  off

Laat je klantenservice team uitblinken.

Klantenservice kan een stressvolle, ondankbare afdeling zijn. ben de held die je team (en klanten) nodig zijn met Eskers order management oplossing. met een makkelijk te gebruiken interface, aanpasbare dashboards en self service portaal kunnen klantenservice leiders:

 • Backlogs verwijderen van de ene op de andere dag
 • CSR productiviteit versnellen via automatische verificaties
 • CSR's toestaan claims management snel en makkelijk te verwerken
 • Meer tijd vrijmaken voor het up sellen en meer strategische activiteiten
 • Een gelukkiger en betere teamomgeving creëren

 

Zie het in actie

 • Block url new window: 
  off

Verhoog je EDI prestatie.

In theorie zou EDI order verwerking perfect moeten zijn - dit is niet het geval. de beperkte visibiliteit, the gelimiteerde flexibiliteit in het procesen de hoofdpijn die komt bij alle uitzonderingen is niet ongewoon.

Esker haalt al deze problemen weg door alle orders waaronder EDI's in een locatie te centraliseren. door volledige visibiliteit te garanderen en het verwerken van orders te verbeteren door machine learning technologieën die onnodige onderdeel nummers of rare hoeveelheden corrigeren. Door een machine leesbare order te veranderen in een normaal leesbare verie is een CSR niet langer IT support nodig om en order te begrijpen of een probleem op te lossen.

 • Volg dezelfde business regels bij alle orders
 • Transformeer data van EDI flat files in makkelijk te lezen PDF's
 • Verwijder de behoefte voor IT support
 • Proces IDoc, X12en EDIfact naar standaard formaten

Lees Verder

 • Block url new window: 
  off

Trending content

No Results Found.

Heeft u verdere vragen

Vragen over order management automatisering?
Stuur ons een bericht en we komen zo snel mogelijk bij u terug!!

Our partners

 • Coming Soon
Top