ARTIFICIËLE INTELLIGENTIE

Combineert het Menselijk Leerproces & Machine Learning voor de Ultieme Gebruikerservaring

Vraag een demo aan

TECHNOLOGIE DAT ZO INTELLIGENT IS, DAT HET ZELFLEREND IS

Een hecht partnership tussen mens en Artificiële Intelligentie (AI) is de sleutel tot het optimaliseren van team en individuele productiviteit bij het opzetten van een wendbaar en toekomstbestendig bedrijf. Eskers AI gedreven oplossingen zijn ontwikkeld voor verschillende use cases en bewerkstelligen:

  • Snelheid & AccuratesseAI elimineert overbodige taken & manuele verwerkingsfouten, wat tijd vrijmaakt om de leveranciers- en klantenrelatie te verbeteren
  • Grotere FlexibiliteitZonder specifieke kennis van zaken te hebben kan men toch snel ingewerkt worden en blijft het systeem schaalbaar bij groei.
  • Hogere IntelligentieDankzij AI-gedreven analytische gegevens & op maat gemaakte dashboards kunnen gebruikers de best mogelijke bedrijfsbeslissingen nemen.

ESKERS AI TECHNOLOGIE

PERFECTIonering van de mens / AI koppeling

Gebaseerd op een set technologiën die ontworpen zijn om de menselijke intelligentie na te bootsten, combineert Eskers AI Technologie Machine learning en Deep learning om gestructureerde en ongestructureerde data te analyseren van de meest complexe processen.

Eskers expertise omvat:

  • Document & Beeld Herkenning
  • Inhoud Herkenning
  • Analytische gegevens & Rapportage

Machine learning

BEKIJKT. LEERT. CORRIGEERT.

Machine learning is een AI technologie dat Algoritmes gebruikt om een computer zaken aan te leren wat bij mensen vanzelfsprekend is.
Gezien u de expert bent, “leert” Eskers AI technologie hoe orders te verwerken, facturen te boeken en allerlei uitzonderingen te behandelen, en blijft deze ook continu bijleren om data op een nog accurateren en efficientere manier te verwerken.

Deep learning

Krachtige ALGORITmes OM vooruitgang te voeden

Geïnspireerd op hoe de mensen de wereld zien, is de Convolutional Neural Networks (CNN) technologie de kern van Eskers AI oplossing. Als subgroep van machine learning, zorgen deep learning algoritmes ervoor dat software zichzelf kan aanleren om taken uit te voeren door CNN's met enorme hoeveelheden aan data te voeden.

Esker past CNN deep learning technologie toe om:

  • Automatische Document Herkenning & klassering toe te laten
  • Predictieve & Prescriptieve Analytische gegevens te genereren
“Door Esker te gebruiken, is alles zoveel makkelijker. We hebben nu een goed zicht op elk ontvangen document, wat ons in staat stelt om ons proces te monitoren en ons ervan te verzekeren dat dit correct en efficient is.”
Director of Business Applications │ Pelican Products
Lees het volledige verhaal >

DE HERSENEN VAN ONZE OPLOSSINGEN

Om voordeel te halen uit de Esker AI Technologie is er geen bijkomende implementatie of IT complexiteit nodig — De technologie zit in ons cloud platform ingebakken en is klaar voor gebruik bij onze P2P en O2C oplossingen.

Procure-to-pay

Van de goederenontvangst tot het inboeken van facturen, Eskers P2P oplossing laat bedrijven toe om elke stap in het P2P proces te automatiseren en heeft een positieve impact op de manier waarop er aangekocht, geboekt en betaald wordt.

The AI brains behind our automated solution

Order-to-cash

Eskers O2C oplossing pakt de manuele taken binnen het O2C proces aan die de verwerkingssnelheid afremmen, transparantie verhinderen en klantentevredenheid verminderen bij orderverwerking en verkoopfacturatie processen.

 

Contacteer ons

Vragen? Opmerkingen? Wat het ook is, u kunt ons makkelijk bereiken.

You’re in good company. Explore some of the other companies and AP leaders that have benefited from automating their processes with Esker.
No Results Found.

Our partners

  • Coming Soon
Top