OVER ESKER

Onze oplossingen maken uw werk gemakkelijker

Bekijk onze oplossingen

ESKER IN EEN OOGOPSLAG

In 1985 begon Esker als een softwareleverancier met een directe en eenvoudige visie — bedrijven helpen om hun papieren documenten elektronisch te leveren. Tegenwoordig is Esker een wijd en zijd erkende leider in door AI aangedreven software met een wereldwijde visie. Onze klanten gebruiken onze on-demand en on-premises oplossingen voor het realiseren van een grotere efficiency, nauwkeurigheid, zichtbaarheid en kostenbesparingen door middel van talloze processen, waaronder order-to-cash, purchase-to-pay en het versturen van documenten.

 

  • Klanten600k users & 1,400+ SaaS klanten actief in 50+ landen
  • Wereldwijde ActiviteitenGlobaal hoofkantoor in Lyon, Frankrijk, & V.S. hoofdkantoor in Madison, Wisconsin, met kantoren over de hele wereld
  • Werknemers800+ toegewijde medewerkers in 14 landen om klanten en partners bij te staan
  • Ervaring36 jaar bewezen ervaring, product ontwikkeling & continue innovatie
  • Implementatie ExpertiseVroege gebruiker van de Agile methodologie toepassingen & nauwe samenwerking met klanten
  • Financiële Positie112 million euro omzet gerealiseerd in 2020; Op de Euronext beurs te Parijs genoteerd
“In de afgelopen 30 jaar, en langer, heeft Esker zich ontwikkeld van een jong, startend bedrijf tot één van de leidende leveranciers van automatiseringsoplossingen voor documentverwerking, met meer dan 800 medewerkers in 14 filialen wereldwijd. In de wereld van de digitale technologie, waar zoveel bedrijven verschijnen en weer verdwijnen, is het feit dat het bedrijf gedurende drie decennia is blijven groeien en floreren een opmerkelijke mijlpaal.”
Jean-Michel Bérard │ CEO | Esker
Leer de leiders van Esker kennen >

Een trotse pionier in cloud computing

Een groot deel van het aanhoudende succes van Esker bestaat uit het feit dat 1 op van de 5 medewerkers van Esker gericht werkt aan productontwikkeling. Door dit niveau van toewijding aan innovatie zijn wij een pionier in cloud computing geworden. Tegenwoordig heeft Esker meer dan 1400 SaaS-klanten en ruim 600.000 SaaS-gebruikers wereldwijd en vertegenwoordigen onze on-demand-services nu bijna 93% van de inkomsten.

VERWERKTE EN VERZONDEN PAGINA'S VIA HET ON-DEMAND-PLATFORM VAN ESKER

De grootste wapenfeiten van Esker

Wereldwijde aanwezigheid 

Wij zijn ongeveer overal gevestigd waar papier achterwege moet blijven.

ONZE TROPHEEëNkast begint wat vol te raken...

In ’85 was Esker het zoveelste software startup bedrijf. Onderweg zijn we gegroeid tot een erkend wereldleider met vele awards en onderscheidingen over de jaren heen.

    

   

BEFAAMDE BEDRIJFSVERENIGINGEN

We zijn trots op de bedrijfsverenigingen waarvan we sinds vele jaren deel uitmaken en wat dit betekent voor de duizenden bedrijven die vertrouwen op onze oplossingen en expertise.

Neem contact met ons op

Wenst u naar een papierloze bedrijfsomgeving over te stappen?
Wij geven u graag meer informatie en tonen u de juiste weg.

You’re in good company. Explore some of the other companies and AP leaders that have benefited from automating their processes with Esker.
No Results Found.

Our partners

  • Coming Soon
Top